Trafikljus gör återvinningscentralen på Skaftö säkrare för dig, din bil och personalen!

11 maj, 2020
Först ut med att införa rött- och gröntljus för besökare blir återvinningscentralen på Skaftö i Lysekils kommun. Genom att begränsa antalet bilar och personer som vistas på återvinningscentralen samtidigt kan ditt besök göras både effektivare och säkrare.

Trafikljus gör återvinningscentralen på Skaftö säkrare för dig, din bil och personalen!

Av Rambos sju återvinningscentraler blir Skaftö i Lysekils kommun först ut med att införa rött- och gröntljus för besökare. Genom att begränsa antalet bilar och personer som vistas på återvinningscentralen samtidigt kan ditt besök göras både effektivare och säkrare.

Med hjälp av ett trafikljus kommer vi att släppa in, respektive låta besökare vänta på sin tur. Införandet av trafikljuset underlättar även just nu när vi måste begränsa antalet besökare som får vistas samtidigt på området i samband med smittorisken av Coronaviruset.

I framtiden kommer besökaren att kunna ta del av informationen från trafikljuset genom rambo.se. På webben kommer vi att utveckla en tjänst som gör det möjligt att se hur hög belastning det är på återvinningscentralen just nu och historisk data kommer att kunna hjälpa besökaren att planera in sitt besök. Nästa återvinningscentral att få rött- och gröntljus är Hamburgsund.

 

Återvinningscentralernas öppettider hittar du här eller i appen Mitt Rambo.