Lediga jobb

Transportledare till Rambo Insamling

Varje dag underlättar vi vardagen för över 40 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Med kunskap och rådgivning tror vi att alla kan vara miljöhjältar!

Vårt uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktig hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi ska verka för ett effektivare tillvaratagande av gemensamma resurser för bästa samhälls- och miljönytta. Vi ska också verka för en långsiktig kompetensutveckling i avfallshanterings- och resurshushållningsfrågor. Vi ägs av Lysekils, Sotenäs, Tanums och Munkedals kommuner, omsätter 173 miljoner och har 86medarbetare. Affärsområde Insamling är bolagets transportverksamhet som med sina 37 fordon bedriver insamling av hushållsavfall samt slamsugning åt hushållskollektiven i bolagets ägarkommuner, samt att man samlar in förpackningar åt FTI och företagskunder.

Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov? 

Hos oss blir du en av våra sex transportledare som har ansvar för renhållningen med uppdrag att samla in hushållsavfallet i våra ägarkommuner. I din roll kommer du hantera dagliga driftsfrågor och bidra till avdelningens utveckling mot bolagets framtida mål. Genom kundservice tar du emot kundbeställningar som du i EDP Mobile planerar ut till fordonen på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Du har kontakt och samarbetar med våra kunder och chaufförer samt övriga inom Rambo. Du sköter administrativa uppgifter kopplade till avdelningen och du kommer att arbeta i vårt kunddatabassystem EDP Future och vårt fordonssystem EDP Mobile.

Du rapporterar till affärsområdeschef för Rambo Insamling.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Du har kunskap om transportverksamhet och logistik
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du skapar goda och långsiktiga relationer. Du är lösningsorienterad och hanterar situationer som kräver omprioriteringar när förutsättningarna ändras. Som person trivs du med att leda och hjälpa andra. Du har ett miljöintresse, är ansvarsfull, strukturerad och inger förtroende.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelsen. Rollen som trafikledare är placerad på Insamlingens kontor i Dalskogen i Lysekil.

Urval och intervjuer kommer påbörjas i januari. Sista ansökningsdag 2021-12-27.

Ansökningar skickas till personal@rambo.se .

Kontaktperson:

Edin Sikiric, Affärsområdeschef Insamlingen

Telefon: 0523-652760

 

Spontanansökan
Skicka din ansökan till personal@rambo.se så sparar vi den för framtiden.

När du skickar in din ansökan till oss sparar vi din ansökan med personuppgifter i ett år efter ansökan.

Läs mer här om vår personuppgiftspolicy.