Öppet på ”nya” Tyft i Tanum

7 april, 2020
Den nya Återvinningscentralen har öppnat! Nu är äntligen den efterlängtade nya återvinningscentralen på Tyft klar. Tyvärr fick vi ställa in den planerade invigningen på grund av Coronaviruset, men den nya Återvinningscentralen har öppnat!

Nu är äntligen den efterlängtade nya återvinningscentralen på Tyft klar. Tyvärr fick vi ställa in den planerade invigningen på grund av Coronaviruset, men den nya Återvinningscentralen har öppnat!

Strax innanför grindarna på höger sida hittar du återvinningsstationen där du kan lämna förpackningar och tidningar. Lite längre fram på samma sida, personalbyggnad och kontor. I stället för att köra rakt fram till den gamla återvinningscentralen tar du vänster till den nya. Väl på plats finns det fyra filer och skyltar som visar vart du kan slänga det du har med dig. Det är nytt för alla, så fråga gärna personalen om det är något du undrar.

I dessa Corona tider vill vi även passa på att påminna om att vi följer myndigheternas rekommendationer. För dig som har möjlighet, besök oss gärna på vardagar för att undvika att det bildas kö. Håll dig uppdaterad angående  Coronavirusets (Covid-19) påverkan på vår verksamhet. Aktuella öppettider hittar du i Appen Mitt Rambo eller på rambo.se

  • Är du minsta sjuk – stanna hemma
  • Håll socialt avstånd till andra besökare och personal
  • Respektera personalens anvisningar

Varmt välkomna att återvinna med oss på Tyft

 

Appen Mitt Rambo, i appen kan du förutom öppettider, få meddelande inför tömning, lätt få kontakt med kundservice, läsa nyheter och söka i sorteringsguiden. Appen är gratis och du hittar den där du laddar ned appar.