Visa upp din kärlhage! – En tävling för att dela och inspirera med bilder av era imponerande kärlhagar.

28 juni, 2023
Hej kära kunder! Vi på Rambo är så imponerade av era fantastiska insatser när det kommer till att hantera avfall och skapa en renare miljö för våra gemensamma kommuner. Var med och visa upp er fantastiska kärlhage och placering av kärl för resten av vårt samhälle att inspireras av!

Vi ordnar en spännande tävling för er där ni har chansen att få visa upp era smarta och vackra lösningar för oss. Vi vill utöka vårt bildarkiv och vad vore bättre än att få inspiration från våra egna fantastiska kunder?

Tävlingen riktar sig till rambokunder som har hemsortering i fyrfackskärl eller utsortering av mat- och restavfall.

Tävlingskategorier:

Vackraste kärlhagen: Ta en bild av din kärlhage och visa hur den är utformad, vilka material som använts och hur den smälter in i sin omgivning.

Smartaste kärlhagen: Har du en fiffig och effektiv lösning för att hantera dina kärl? Ta en bild som visar hur smart din kärlhage är, kanske har du ett riktigt häftigt bygge eller en enkel lösning för användning av utrymme?

Finaste placeringen av kärl: Vi vill se hur ni har placerat era kärl på bästa sätt för att underlätta inför tömning och skapa en harmonisk omgivning. Ta en bild som visar hur fint kärlen är integrerade i er miljö.

Så här deltar du:

  1. Ta en bild av din kärlhage eller placering av kärl.
  2. Skicka bilden tillsammans med en kort beskrivning av din lösning till kommunikation@rambo.se. Märk mejlet med ”Kärlhage Tävling”. Glöm inte att skriva vilken kommun dina kärl finns i.
  3. Ange även i mejlet om vi får skriva ditt namn i samband med eventuell publicering av bilden. Det är självklart valfritt.
  4. När du har skickat in din bild till oss ger du samtycke till att Rambo AB får nyttja bilden i sin framtida kommunikation.

Vi kommer eventuellt att kontakta dig som tävlar och fråga om vi får komma ut och fotografera på plats, men det är självklart valfritt.

Tävlingen pågår fram till 31 augusti.

Vinnarna i de tre respektive kategorierna vinner 4st biobiljetter var. Vi kommer att publicera vinnarnas kärlhagar på vår hemsida efter sommaren. Det är såklart valfritt att delta med namn.

Eventuella frågor om tävlingen mejlas till kommunikation@rambo.se

Lycka till!