Vi söker maskinförare till Siviks avfallsanläggning i Lysekils kommun

19 januari, 2024
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i mellersta Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 97 anställda. Mer om Rambos verksamhet finner du på rambo.se

Om tjänsten

Rambo äger och driver totalt 4 Avfallsanläggningar och 7 återvinningscentraler i Lysekils, Munkedals, Sotenäs och Tanums kommun. På våra bemannade återvinningscentraler hjälper vi gärna till och berättar om vad som ska sorteras var. På Siviks avfallsanläggning i Lysekils kommun söker vi nu en person som kan hantera, lasta, lossa, sortera och transportera fraktioner med hjälp av sorteringsmaskin och hjullastare. Underhålls- och visst reparationsarbete av maskiner och utrustning på anläggningen ingår som en del av tjänsten. Vid semester och annan frånvaro skall du kunna ersätta anläggningsansvarige. Du skall även kunna arbeta på Rambos övriga anläggningar vid behov.

I rollen kommer du att svara på frågor om återvinning till privatpersoner och företag, samt arbeta inom olika områden på anläggningen. På anläggningens återvinningscentral arbetar du både schemalagt och vid behov.

Vem är du?

Som person har du lätt att se helheten och att arbeta strukturerat. Du är ordningsam och du trivs med att ha flera varierande arbetsuppgifter. Du gillar att ta ansvar och vara delaktig i den dagliga planeringen, är kommunikativ och tycker om att ha kontakt med flera parter. Datavana är ett måste för denna tjänst.

Bakgrund och erfarenhet

  • B-Körkort
  • Goda datakunskaper
  • Kompetens, kunskap och erfarenhet av att jobba med hjullastare och grävmaskin/sorterare
  • Branscherfarenhet är meriterande
  • Språk i tal och text är svenska och till liten del engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om yrkesbevis finns, vänligen skicka med detta vid ansökan.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du kan komplettera vårt befintliga team.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidare anställning 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansök via e-post: personal@rambo.se och märk ansökan med ”Maskinförare Sivik”.

Ansök senast den 18 februari 2024.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas tidigare.

Kontakt

Har du frågor ring 0523–667700 och fråga efter Patrik Albertsson, Driftschef eller Tomas Johansson, Anläggningsansvarig Sivik.

Facklig företrädare

Transportarbetarförbundet

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.