Vi söker en Transportledare till vår avdelning Insamling

18 juni, 2019
Vill du bli en av fyra transportledare hos oss med ansvar för avdelningen FTI/företag? I din roll kommer du hantera dagliga driftsfrågor och bidra till avdelningens utveckling mot bolagets framtida mål. Sök jobbet senast 7 juli.

Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov? 

Hos oss blir du en av våra fyra transportledare med ansvar för avdelningen FTI/företag. I din roll kommer du hantera dagliga driftsfrågor och bidra till avdelningens utveckling mot bolagets framtida mål. Genom kundservice tar du emot kundbeställningar som du i EDP Mobile planerar ut till fordonen på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Du har kontakt och samarbetar med kunder och chaufförer och övriga inom Rambo. Du sköter administrativa uppgifter kopplade till avdelningen och förbereder och säkerställer underlag inför fakturering. Du kommer att arbeta i EDP Future som är vårt kunddatabassystem och EDP Mobile som är vårt fordonssystem. Du rapporterar till driftchef för avdelningen FTI/företag.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Du har kunskap om transportverksamhet och logistik
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Ekonomiadministrativa kunskaper är meriterande

 

Personliga egenskaper

Du skapar goda och långsiktiga relationer. Du är lösningsorienterad och hanterar situationer som kräver omprioriteringar när förutsättningarna ändras. Som person trivs du med att leda och hjälpa andra. Du har ett miljöintresse, är ansvarsfull, strukturerad och inger förtroende.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

 

Anställningsform och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Rollen som trafikledare är placerad på Insamlingens kontor i Dalskogen i Lysekil.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 7 juli 2019.

Ansökningar skickas till personal@rambo.se .
Kontaktperson:

Edin Sikiric, Affärsområdeschef Insamlingen

Telefon: 0523-652760