Vi söker driven sommarpersonal till vår transportledning!

23 februari, 2024
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i mellersta Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 100 anställda. Mer om Rambos verksamhet finner du på rambo.se

Antal jobb: 3

Om tjänsten

Affärsområde Insamling är bolagets transportverksamhet som med sina 40 fordon bedriver insamling av hushållsavfall samt slamsugning åt hushållskollektiven i bolagets ägarkommuner. Hos oss blir du en av våra transportledare som har ansvar för den dagliga driften. I din roll kommer du att hantera dagliga driftsfrågor och bidra till avdelningens utveckling mot bolagets mål.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Låter det här som ett jobb där du både vill utvecklas och utveckla? Då tycker vi att du ska söka redan idag!

Din vardag

Genom kundservice tar du emot kundbeställningar som sedan planeras via EDP Mobile ut till fordonen på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Du har kontakt och samarbetar med våra kunder och chaufförer samt övriga inom Rambo. Du sköter administrativa uppgifter kopplade till avdelningen och du kommer att arbeta i vårt kunddatabassystem EDP Future och vårt fordonssystem EDP Mobile.

Du rapporterar till affärsområdeschef för Rambo Insamling.

Vem är du?

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna är det viktigt att du:

  • Har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
  • Har kunskap om transportverksamhet och logistik.
  • Har goda IT-kunskaper.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du skapar goda och långsiktiga relationer. Du är lösningsorienterad, stresstålig och hanterar situationer som kräver omprioriteringar när förutsättningarna ändras. Som person trivs du med att leda och hjälpa andra. Du har ett miljöintresse, är ansvarsfull, strukturerad och inger förtroende.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Passar vi dig?

Läs ut Rambo AB och du får Regional avfallsanläggning i mellersta Bohuslän Aktiebolag. Det säger en del om vår verksamhet, medan vår vision säger allt: Det finns inga sopor! Tillsammans skapar vi resurser för framtidens generationer. Vi vill att det ska vara lätt för våra kunder att göra rätt i vardagen och med kunskap och rådgivning tror vi att alla kan vara miljöhjältar. På Rambo samlas olika kompetenser inom insamling, anläggning, kundservice och huvudkontor. Vår värdegrund förenar oss och fungerar vägledande i det dagliga arbetet. Genom att agera på ett sätt som visar att Rambo står för förtroende, enkelhet och närhet förstår kunderna vilka vi är.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning på heltid med fast månadslön. Arbetsplatsen ligger i Lysekil.

Antal jobb: 3

Ansökan

Ansökan skickas till personal@rambo.se och märks med ”Transportledare Sommar”.

Sista ansökningsdag 2024-03-17. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas tidigare.

Kontakt

Edin Sikiric, Affärsområdeschef Insamlingen

Telefon: 0523-652760

Facklig företrädare

Kollektivavtal finns med Vision.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.