Vi söker Driftchef till renhållning

5 juli, 2021
Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov? Just nu söker vi en Driftchef till renhållning.

Varje dag underlättar vi vardagen för över 40 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Med kunskap och rådgivning tror vi att alla kan vara miljöhjältar!

Vi ägs av Lysekils, Sotenäs, Tanums och Munkedals kommuner, omsätter 173 miljoner och har 86 medarbetare. Affärsområde Insamling är bolagets transportverksamhet som idag med sina 37 fordon bedriver insamling av hushållsavfall samt slamsugning åt hushållskollektiven i bolagets ägarkommuner, samt att man samlar in förpackningar åt FTI och företagskunder.

Om rollen

Hos oss blir du en av våra tre driftchefer med ansvar för avdelningen renhållning med uppdrag att samla in hushållsavfallet i ägarkommunerna. I din roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamhetens dagliga drift och utveckling mot bolagets framtida mål. Du har personalansvar och delegerat arbetsmiljöansvar för 16 chaufförer. I samråd med affärsområdeschef planerar du budget- och investeringar på kort och långt sikt.

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt. I ditt arbete fokuserar du på verksamhetens effektivitet, arbetsmiljö och kvalitet. Under kommande år kommer nya insamlingssystem implementeras i kommunerna där du kommer att vara en viktig del. Förändringen innebär utveckling av system och digitalisering som du förväntas förstå och kunna arbeta med. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% tillträde enligt överenskommelsen. Rollen som driftchef är placerad på Insamlingens kontor i Dalskogen i Lysekil och du rapporterar till affärsområdeschef för Rambo Insamling.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från transportverksamhet och logistik samt erfarenhet från en arbetsledande funktion med personalansvar. Du har goda IT kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person trivs du med att leda och utveckla dina medarbetare, samarbeta, lösa problem och ta ansvar. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, stort kundfokus och affärsmässighet. Du skapar goda och långsiktiga relationer, har ett miljöintresse, är ansvarsfull, lyhörd och inger förtroende. Du arbetar strukturerat för utveckling mot företagets mål i nära samarbete med din organisation. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Rambo AB med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Svedberg; maria.svedberg@jeffersonwells.se alternativt 079-0763749.

Sista ansökningsdagen är 17 augusti. Intervjuer sker som tidigast i vecka 33.

Vi ser fram emot att höra från dig!