Vi söker chaufförer med miljöintresse till sommaren!

27 februari, 2024
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i mellersta Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 100 anställda.

Om tjänsten

Ta möjligheten att prova på ett yrke som chaufför hos oss. Som chaufför hos oss kommer du bli anställd under affärsområde Insamling. Vilket är bolagets transportverksamhet som med sina 40 fordon bedriver insamling av hushållsavfall samt slamsugning åt hushållskollektiven i bolagets ägarkommuner. Ett arbete där dina kunskaper inom chaufförsyrket sätts på prov och du får arbeta tillsammans med väldigt kompetenta kollegor.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Låter det här som ett jobb där du både vill utvecklas i och utveckla? Då tycker vi att du ska söka redan idag! Efter sommarsäsongen kommer det finnas möjlighet att söka antingen tillsvidareanställning, visstidsanställning eller timanställning.

Din vardag

Du kommer att arbeta under personligt ansvar inom renhållning och/eller slamsugning i ett team tillsammans med nära kollegor och kundservice. Du kommer att träffa kunder dagligen. Vi använder EDP-mobile som rapporteringssystem. Beroende på vilken avdelning (renhållning, slam eller FNI) du hamnar på är arbetstidernas grund; 06–14 alternativt 07–16. Arbetet skiljer sig åt beroende på avdelning. (Övertid kan förekomma).

Vem är du?

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna är det viktigt att du:

  • Har giltigt C-körkort samt YKB
  • Viss datorkunskap
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av liknade chaufförsuppdrag är meriterande.
  • Lokalkännedom om norra Bohuslän är meriterande

Personliga egenskaper

Du skapar goda och långsiktiga relationer. Du är lösningsorienterad, stresstålig och hanterar situationer som kräver omprioritering när förutsättningarna ändras. Som person trivs du med att arbeta i ett team där vi hjälper varandra att nå våra mål. Det är viktigt att vara en lagspelare även om rollen kan innebära ensamarbete, kollegorna finns alltid nära till hands. Du har ett miljöintresse, är ansvarsfull, strukturerad och inger förtroende.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Passar vi dig?

Läs ut Rambo AB och du får Regional avfallsanläggning i mellersta Bohuslän Aktiebolag. Det säger en del om vår verksamhet, medan vår vision säger allt: Det finns inga sopor! Tillsammans skapar vi resurser för framtidens generationer. Vi vill att det ska vara lätt för våra kunder att göra rätt i vardagen och med kunskap och rådgivning tror vi att alla kan vara miljöhjältar. På Rambo samlas olika kompetenser inom insamling, anläggning, kundservice och huvudkontor. Vår värdegrund förenar oss och fungerar vägledande i det dagliga arbetet. Genom att agera på ett sätt som visar att Rambo står för förtroende, enkelhet och närhet förstår kunderna vilka vi är.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning på heltid med fast månadslön.

Arbetsplatsen kan ligga i Tanum, Sotenäs, Lysekil, Munkedal.

Fast månads- vecko- eller timlön enligt gällande kollektiv avtal.

Ansökan

Ansökan skickas till personal@rambo.se och märks med ”Sommarchaufförer”.

Sista ansökningsdag 2024-03-17. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kan komma tillsättas tidigare.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsterna kontakta Lennart Joheman driftchef  insamlingen.

lennart.joheman@rambo.se Tfn: 0523-668733

Facklig företrädare

Anders Dristig, ombudsman

Transportarbetarförbundet avd.55

e-post:  anders.dristig@transport.se

Tfn: 010-480 36 28

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.