Vi söker Anläggningsansvarig

13 september, 2018

Varje dag underlättar vi vardagen för över 40 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanum. Med kunskap och rådgivning tror vi att alla kan vara miljöhjältar! 

Som Anläggningsansvarig på Siviks avfallsanläggning arbetar du under Driftchef för Avfallshantering med att driva, utveckla och effektivisera verksamheten. Du planerar och leder anläggningens dagliga arbete, samordnar transporter och logistik. Du ansvarar för att verksamheten leds i enlighet med uppsatta krav i vårt ledningssystem och Du deltar själv i det dagliga arbetet. I ansvaret ingår ett delegerat arbetsmiljöansvar.

I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter så som fakturahantering, journalföring och inventering. Du deltar vid budgetuppföljning av verksamheten och är delaktig och drivande i arbetet att nå uppsatta mål.

Bakgrund och erfarenhet

  • Några års erfarenhet av arbetsledning
  • Minst gymnasial utbildning
  • Goda datakunskaper
  • Körkort
  • Branscherfarenhet och yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin är meriterande

Personliga egenskaper

Du är en engagerad, ansvarsfull och ordningsam. Du har ett ödmjukt förhållningssätt, är serviceinriktad med en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är strukturerad och har lätt att förstå processer och flöden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bolagets värdeord – förtroende, enkelhet och närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Placering för tjänsten är Sivik Avfallsanläggning i Lysekil.

För mer information om tjänsten kontakta Patrik Albertsson, Driftschef Avfallshantering, på telefon 0523-667691.

Ansökningar skickas till personal@rambo.se senast 7 oktober.