Vi rekryterar just nu en Driftchef till vår renhållning!

20 juli, 2019
Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov? Då kan du vara rätt för jobbet!

Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov?
Hos oss blir du en av våra fyra driftchefer med ansvar för avdelningen renhållning Sotenäs och Tanum med uppdrag att samla in hushållsavfallet i kommunerna. I din roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamhetens dagliga drift och utveckling mot bolagets framtida mål. Du har personalansvar och delegerat arbetsmiljöansvar för 10 chaufförer och en transportledare. Avdelningen omsätter ca 18 Mkr. I samråd med affärsområdeschef planeras budget- och investering på både kort och långt sikt.

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt. I ditt arbete fokuserar du på verksamhetens effektivitet, arbetsmiljö och kvalitet. Under kommande år kommer nya insamlingssystem implementeras i kommunerna där du kommer att vara en viktig del. Förändringen innebär utveckling av system och digitalisering som du förväntas förstå och kunna arbeta med.

Du rapporterar till affärsområdeschef för Rambo Insamling.

Kvalifikationer och erfarenhet

·      Du har kunskap och erfarenhet från transportverksamhet och logistik

·      Du har erfarenhet från en arbetsledande funktion med personalansvar

·      Du har goda IT-kunskaper

·      Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper
Som person trivs du med att leda och utveckla dina medarbetare, samarbeta, lösa problem och ta ansvar. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, stort kundfokus och affärsmässighet. Du skapar goda och långsiktiga relationer, har ett miljöintresse, är ansvarsfull, lyhörd och inger förtroende. Du arbetar strukturerat för utveckling mot företagets mål i nära samarbete med din organisation.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform och placering 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 1 januari. Rollen som driftchef är placerad på Insamlingens kontor i Dalskogen i Lysekil.

För mer information kontakta konsult Staffan Melin 070-689 46 24, semester V31-V33. Alla kontakter hanteras med hög sekretess och diskretion.
Välkommen med din ansökan senast den 1 september.

Läs mer och ansök här: Astraia