Theresa Eldsjö – Ny VD för RAMBO AB

3 juli, 2018
Den 1 oktober tillträder Theresa Eldsjö som VD för Rambo AB. Theresa Eldsjö är idag Ekonomichef på bolaget och har stor kunskap om kunderna, marknaden och avfallsbranschen i stort. Theresa har varit anställd sedan 2011 och har tidigare varit anställd på bland annat ABB som controller.

Theresa Eldsjö ny VD på Rambo AB

 

Theresa Eldsjö, 41 år från Grebbestad blir ny VD för Rambo.

Theresa har gedigen kunskap om avfallsbranschen och flerårig erfarenhet från Rambo som Ekonomichef för bolaget sedan 2011. Theresa har både teknisk och ekonomisk utbildning samt erfarenhet från privat och kommunal verksamhet bland annat från tidigare anställning som Ekonomichef på Lysekils kommun samt controller vid ABB Components.

”Jag är oerhört tacksam över att ha fått detta förtroende. Rambo är ett företag med ett mycket viktigt uppdrag. Jag ser fram emot, att tillsammans med våra kunniga och engagerade medarbetare, leda och utveckla bolaget vidare, för att bidra till en hållbar utveckling och skapa ett mervärde för miljö, kommuninvånare och kunder.”

”Vi i styrelsen är väldigt glada att Theresa visat att hon vill ta klivet över till VD-rollen för bolaget. Genom att söka tjänsten bland 50 andra sökande och komma bäst ut i rekryteringsprocessen har hon också visat att hon är rätt person för uppdraget.” säger Styrelseordföranden Ralf Olofsson.

”Det känns mycket bra!”, säger överlämnande VD Lars Johansson. ”Theresa är mycket kompetent och helt rätt ledare för uppdraget att fortsätta Rambos påbörjade utvecklingsresa in i framtiden med de möjligheter och utmaningar som väntar.”

Theresa Eldsjö tar klivet över till sin nya roll den 1 oktober.