Spolbilschaufför med miljöintresse!

23 juni, 2022
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 48 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i norra Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 90 anställda. Mer om Rambos verksamhet finner du på rambo.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta under personligt ansvar inom slamsugning/spolning. Du kommer ingå i ett team bestående av nio arbetskollegor som utför de flesta förekommande slam/spoluppdrag i våra fyra ägarkommuner. Uppdragen kommer rikta sig både mot kommunalt och inom industriverksamhet. Fordon är utrustade med det digitala verktyget EDP-mobile där de flesta uppdrag hanteras och kvitteras.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst C-behörighet, YKB-utbildning och ADR. Erfarenhet av liknande chaufförsuppdrag och CE behörighet är meriterande.

Vem är du?

Du är ansvarsfull, flexibel och inger förtroende. Som medarbetare är du engagerad, serviceinriktad och positiv. Tjänsten kommer innebära en hel del kundkontakt. Lokalkännedom om norra Bohuslän är ett plus.

 

Skicka din ansökan via e-post till

personal@rambo.se
Märk ansökan med ”Spolbilschaufför med miljöintresse”.

Sista dag att ansöka är 2022-07-31

 

Kontakt

Vid frågor gällande tjänsten kontakta

Morgan.osth@rambo.se

0523-65 27 31

Om anställningen

Varaktighet

Tillsvidare

Lön

Fast månadslön enligt kollektivavtal (miljöarbetaravtalet)

Anställningen föregås av 6 månaders provanställning

Tillträde enligt överenskommelse