Rensa väg, för smidig färd!

24 april, 2024
Våren är äntligen här och naturen börjar vakna till liv med grönskande träd och buskar. Det är verkligen underbart att se! Men den extra växtligheten kan ibland utgöra hinder för våra fordon när de behöver ta sig fram. För att säkerställa smidig och säker passage är det därför viktigt att vi alla gör vårt för att hålla vägarna och omgivningen fria från överflödig växtlighet.

Uthängande grenar och kvistar kan göra det svårt för våra renhållningsfordon och slamfordon att nå fram till er för att utföra sitt arbete. Varje år spenderar vi betydande belopp på att reparera skador på våra fordon orsakade av växtlighet längs våra vägar, och det är något som i slutändan påverkar renhållningsavgifterna.

Därför kommer vi här med en vänlig uppmaning – vi skulle uppskatta om ni kunde hjälpa till att hålla ert vägutrymme öppet och tillgängligt. Genom att antingen själva röja eller informera markägarna om behovet av rensning, bidrar ni till att göra det enklare för oss att utföra vårt arbete och hålla våra gemensamma utrymmen säkra och tillgängliga för alla.

Tack för ert samarbete och för att ni hjälper oss att skapa en renare och mer tillgänglig miljö för oss alla att njuta av under våren och året om! 🌿🚛💚