Rambos VD går vidare till det privata näringslivet

10 september, 2019
Theresa Eldsjö väljer att lämna sitt uppdrag som VD i Rambo för att gå vidare till det privata näringslivet.

Theresa har varit anställd i Rambo AB sedan 2011 och började sin anställning som ekonomichef i bolaget. Sedan ett år tillbaka innehar hon rollen som VD.

”Min tid vid Rambo har varit otroligt inspirerande och utvecklande. Rambo är ett fantastiskt bolag med ett viktigt uppdrag och stor potential som står väl rustat inför framtidens utmaningar. Jag har under alla mina år trivts oerhört bra i bolaget och uppskattat det goda och engagerande samarbetet med medarbetare och styrelse. Jag kommer att sakna Rambo och beslutet har inte varit lätt, men jag känner mig trygg i att styrelse och medarbetare kommer att fortsätta att leda och utveckla bolaget och omhänderta dess möjligheter väl.” säger Theresa Eldsjö.

Theresa Eldsjö påbörjar i början av mars nästa år en anställning som ekonomichef vid Eurocash. Eurocash omsätter 1,5 miljarder kronor om året, har ca 400 medarbetare och ägs av Axfood och Norgesgruppen. ”Möjligheten till ett sådant här arbete kommer inte ofta inom vårt område. Jag kommer från det privata näringslivet och detta var ett tillfälle jag inte kunde låta gå mig förbi. Jag ser mycket fram emot min nya roll och möjligheten att få arbeta med den spännande gränshandeln.” säger Theresa Eldsjö.

”Jag beklagar att vi blir av med en kompetent medarbetare och VD, men jag gratulerar Theresa till tjänsten och Eurocash som gjort en bra rekrytering. Jag är däremot tillfreds över att vi har möjligheten att ha kvar henne i uppåt 6 månader. Vi kommer nu den närmaste tiden att inleda en professionell rekrytering av ny VD.säger styrelseordförande Lars-Arne Staxäng.

 

För mer information:
Theresa Eldsjö, VD, 0523 – 66 77 28
Lars-Arne Staxäng, Styrelseordförande, 0703 – 80 46 30