Rambo söker maskinförare till Tyft avfallsanläggning i Tanums kommun

24 september, 2021
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 40 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i norra Bohuslän inom återvinning och avfallsrådgivning med hushålls- och företagskunder. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 90 anställda.

Arbetsuppgifter

Rambo äger och driver totalt 4 Avfallsanläggningar och 7 återvinningscentraler i Lysekils, Munkedals, Sotenäs och Tanums kommun. På våra bemannade återvinningscentraler hjälper vi gärna till och berättar om vad som ska sorteras var. På Tyft avfallsanläggning i Tanums kommun, söker vi nu en person som kan hantera, lasta, lossa och transportera fraktioner med hjälp av sorteringsmaskin och hjullastare underhålls- och visst reparationsarbete av maskiner och utrustning på anläggningen, svara på frågor om återvinning till privatpersoner och företag, samt arbeta på anläggningens Återvinningscentral både schemalagt och vid behov.

Vem är du?
Som person har du lätt att se helheten och att arbeta strukturerat. Du är ordningsam och du trivs med att ha flera varierande arbetsuppgifter. Du gillar att ta ansvar och vara delaktig i den dagliga planeringen, är kommunikativ och tycker om att ha kontakt med flera parter.

Bakgrund och erfarenhet

B-Körkort

Goda datakunskaper

Branscherfarenhet och erfarenhet av hjullastare och grävmaskin/sorterare är meriterande

Språk i tal och text är svenska och till liten del engelska, övriga språkkunskaper en merit

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är på heltid med fast lön. Anställningsform är tillsvidareanställning där provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Urval sker löpande så ansök gärna omgående, dock senast den 14 oktober 2021.  Vi vill att du bifogar CV och personligt brev med din ansökan. Märk ansökan med ”Maskinförare Tyft”

Ansök via e-post: personal@rambo.se

Kontakt

Har du frågor ring 0523-667700 och fråga efter Patrik Albertsson, Driftschef eller Tony Edman, Anläggningsansvarig Tyft.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.