Rambo söker maskinförare till Hogenäs avfallsanläggning i Sotenäs kommun

6 november, 2023
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i mellersta Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 97 anställda. Mer om Rambos verksamhet finner du på rambo.se

Om tjänsten

Rambo äger och driver totalt 4 Avfallsanläggningar och 7 återvinningscentraler i Lysekils, Munkedals, Sotenäs och Tanums kommun. På våra bemannade återvinningscentraler hjälper vi gärna till och berättar om vad som ska sorteras var. På Hogenäs avfallsanläggning i Sotenäs kommun, söker vi nu en person som kan hantera, lasta, lossa, sortera och transportera fraktioner med hjälp av sorteringsmaskin och hjullastare, underhålls- och visst reparationsarbete av maskiner och utrustning på anläggningen ingår som en del av tjänsten. Vid semester och annan frånvaro skall du ersätta anläggningsansvarige. Du skall även kunna arbeta på Rambos övriga anläggningar vid behov.

Du ska svara på frågor om återvinning till privatpersoner och företag, samt arbeta på anläggningens alla delar. På Anläggningens Återvinningscentral arbetar du både schemalagt och vid behov.

Vem är du?

Som person har du lätt att se helheten och att arbeta strukturerat. Du är ordningsam och du trivs med att ha flera varierande arbetsuppgifter. Du gillar att ta ansvar och vara delaktig i den dagliga planeringen, är kommunikativ och tycker om att ha kontakt med flera parter. Datavana är ett måste för denna tjänst.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningar är det viktigt att du har:

  • B-Körkort
  • Goda datakunskaper
  • Kompetens, kunskap och erfarenhet av att jobba med hjullastare och grävmaskin/sorterare är ett måste, yrkesbevis (är inte ett måste, men om det finns) skickas med i ansökan
  • Språk i tal och text är svenska och till liten del engelska, övriga språkkunskaper en merit

Branscherfarenhet är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är heltid med provanställningstid.

Ansökan

Ansökningar skickas till: personal@rambo.se.

Märk ansökan med ”Maskinförare”

Sista ansökningsdatum är den 19 november 2023.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

Kontakt

Vid frågor ring 0523–667700 och fråga efter Patrik Albertsson (Driftchef) eller Michael Eriksson (Anläggningsansvarig Hogenäs)