Mats Andresen – ny VD för Rambo AB

14 januari, 2020
Mats Andresen från Halmstad blir ny VD för Rambo AB. Mats Andresen arbetar idag som VO-chef Återvinning på Halmstads Energi och Miljö AB och har stor kunskap om avfallsbranschen.

Mats Andresen, 52 år från Halmstad blir ny VD för Rambo.

Mats har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av avfallsbranschen. Han kommer närmast från Halmstad Energi där han haft rollen som VO-chef Återvinning och har tidigare arbetat som bland annat Samhällsbyggnadschef på Hylte kommun.

”Jag är väldigt glad att få vara med i Rambos utvecklingsresa in i framtiden. Jag ser fram emot att få utveckla företaget vidare tillsammans med medarbetare och styrelse i resan mot ett hållbart samhälle. Rambo är ett spännande och kompetent företag som har goda förutsättningar att möta de utmaningar som krävs för att ta tillvara på naturens resurser och värna miljön, med fortsatt god servicenivå till kommuninvånare, företag och besökare”

”Vi har i Mats fått en kompetent VD, som har en bred erfarenhet i verksamhetens frågor och som har en kunskap som kommer att vara värdefull i det viktiga hållbarhetsarbete som just återvinning innebär, och där Rambo ligger i framkant på flera områden. Mats har fått många fina vitsord av både chefer och medarbetare, att han utmärker sig som en god ledare som lyssnar på sin personal, styrelse och ägare. Inte minst vill han också ha ett gott resultat med nöjda konsumenter. Rambos styrelse vill därför hälsa Mats Andresen hjärtligt välkommen och vi önskar att han skall trivas hos oss i Bohuslän.” säger Styrelseordföranden Lars-Arne Staxäng.

”Mats är rätt ledare med stor kunskap för uppdraget att fortsätta Rambos påbörjade utvecklingsresa in i framtiden med de möjligheter och utmaningar som väntar” säger överlämnande VD Theresa Eldsjö.