Bli vår nya kollega! Vi söker Driftchef till Rambo i Lysekil

29 september, 2022
Varje dag underlättar vi vardagen för över 40 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Med kunskap och rådgivning tror vi att alla kan vara miljöhjältar! Vårt uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktig hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi ska verka för ett effektivare tillvaratagande av gemensamma resurser för bästa samhälls- och miljönytta. Vi ska också verka för en långsiktig kompetensutveckling i avfallshanterings- och resurshushållningsfrågor. Vi ägs av Lysekils, Sotenäs, Tanums och Munkedals kommuner, omsätter 190 miljoner och har 90 medarbetare. Affärsområde Insamling är bolagets transportverksamhet som idag med sina 39 fordon bedriver insamling av hushållsavfall samt slamsugning åt hushållskollektiven i bolagets ägarkommuner, samt att man samlar in förpackningar åt FTI och företagskunder. Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov? Just nu söker vi en driftchef med ansvar för slamsugning/spolning.

Om rollen

Hos oss blir du en av våra tre driftchefer med ansvar för avdelningen slamsugning/spolning med uppdrag att samla in slam åt renhållningskollektiven i ägarkommunerna. Avdelningen erbjuder spolning till hushållskunderna och företagskunder, även slam och olja insamlas åt företagskunder.

Anledningen till rekrytering är att nuvarande driftchef går i pension.

I din roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamhetens dagliga drift och utveckling mot bolagets framtida mål. Du har personalansvar och delegerat arbetsmiljöansvar för 15 chaufförer. I samråd med affärsområdeschef planerar du budget- och investeringar på kort och långt sikt.

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt. I ditt arbete fokuserar du på verksamhetens effektivitet, arbetsmiljö och kvalitet.

Du rapporterar till affärsområdeschef för Rambo Insamling och rollen som driftchef är placerad på Insamlingens kontor i Dalskogen i Lysekil.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från transportverksamhet och logistik samt erfarenhet från en arbetsledande funktion med personalansvar. Du har goda IT kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du inlyssnande och trivs med att leda och utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare, att samarbeta, lösa problem och ta ansvar är en självklarhet för dig. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, stort kundfokus och affärsmässighet. Du skapar goda och långsiktiga relationer, har ett miljöintresse, är ansvarsfull, lyhörd och inger förtroende. Du arbetar strukturerat för utveckling mot företagets mål i nära samarbete med din organisation.  Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur

Ansökan

I denna tjänst samarbetar Rambo AB med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på Jefferson Wells hemsida genom att klicka på länken nedan. Om du är intresserad, sök gärna tjänsten omgående, vi tillämpar löpande urval. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Svedberg; maria.svedberg@jeffersonwells.se alternativt 079-0763749. Sista ansökningsdag är 19 oktober. 

Klicka här för att söka tjänsten!

Vi ser fram emot att höra från dig!