Chaufförer med miljöintresse: vi söker sommarpersonal!

21 mars, 2023
Ta möjligheten att prova på ett yrke som chaufför hos oss. Ett arbete där dina kunskaper inom chaufförsyrket sätts på prov och du får arbeta tillsammans med väldigt kompetenta kollegor. Efter sommarsäsongen kommer det finnas möjlighet att söka antingen tillsvidareanställning, visstidsanställning eller timanställning.

Varje dag underlättar vi vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljö företag i norra Bohuslän inom återvinning och avfallsrådgivning med hushålls- och företagskunder. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 100 anställda.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta under personligt ansvar inom renhållning och/eller slamsugning i ett team tillsammans med nära kollegor och kundservice. Du kommer att träffa kunder dagligen. Vi använder EDP-mobile som rapporteringssystem.

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst C-behörighet och YKB-utbildning. Erfarenhet av liknande chaufförsuppdrag är meriterande. Vem är du? Du är ansvarsfull, flexibel och inger förtroende. Som medarbetare är du engagerad, serviceinriktad och positiv. Lokalkännedom om norra Bohuslän är ett plus.

Urval sker löpande så ansök gärna omgående, dock senast den 30 april 2023.

Varaktighet

3 – 6 månader.

Skicka din ansökan via e-post till

personal@rambo.se

Sista dag att ansöka är 2023-04-30

Märk ansökan med: Sommarchaufförer

 

Kontakt

personal@rambo.se

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön enligt gällande kollektiv avtal.

Arbetsplatsen kan vara Tanum Sotenäs, Munkedal, Lysekil.