Chaufförer med miljöintresse! Vi söker sommarpersonal i Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanum!

3 mars, 2022
Vi söker dig som har C-behörighet och YKB-utbildning. Varje dag underlättar vi vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i norra Bohuslän inom återvinning och avfallsrådgivning med hushålls- och företagskunder. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 80 anställda.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta under personligt ansvar inom renhållning och/eller slamsugning i ett team tillsammans med nära kollegor och kundservice. Du kommer att träffa kunder dagligen. Vi använder EDP-mobile som rapporteringssystem.

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst C-behörighet och YKB-utbildning. Erfarenhet av liknande chaufförsuppdrag är meriterande. Vem är du? Du är ansvarsfull, flexibel och inger förtroende. Som medarbetare är du engagerad, serviceinriktad och positiv. Lokalkännedom om norra Bohuslän är ett plus.

Urval sker löpande så ansök gärna omgående, dock senast den 30 april 2022.

Arbetsplats

Vi söker chaufförer i alla våra fyra ägarkommuner Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanum. Arbetet utgår från arbetsplats i respektive kommun.

Varaktighet

3 – 6 månader

 

Skicka din ansökan via e-post till personal@rambo.se

Sista dag att ansöka är 2022-04-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev med din ansökan. Märk ansökan med ”chaufför sommar”.

Kontakt: personal@rambo.se

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön