Bli vår nya kollega – Vi söker en transportledare till Insamlingen

10 februari, 2023
Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljö företag i mellersta Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 97 anställda. Affärsområde Insamling är bolagets transportverksamhet som med sina 40 fordon bedriver insamling av hushållsavfall samt slamsugning åt hushållskollektiven i bolagets ägarkommuner, samt att man samlar in förpackningar åt FTI och företagskunder.  

Vill du vara med och utveckla vår avdelning Rambo Insamling för att möta framtidens behov? 

Hos oss blir du en av våra sex transportledare som har ansvar för slamsugning med uppdrag att samla in hushållsslam i våra ägarkommuner. I din roll kommer du hantera dagliga driftsfrågor och bidra till avdelningens utveckling mot bolagets framtida mål. Genom kundservice tar du emot kundbeställningar så som slamtömningar, underhållsspolningar ADR transporter m.m. som sedan planeras via EDP Mobile ut till fordonen på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Du har kontakt och samarbetar med våra kunder och chaufförer samt övriga inom Rambo. Du sköter administrativa uppgifter kopplade till avdelningen och du kommer att arbeta i vårt kunddatabassystem EDP Future och vårt fordonssystem EDP Mobile.

Du rapporterar till affärsområdeschef för Rambo Insamling.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Du har kunskap om transportverksamhet och logistik
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du skapar goda och långsiktiga relationer. Du är lösningsorienterad, stresstålig och hanterar situationer som kräver omprioriteringar när förutsättningarna ändras. Som person trivs du med att leda och hjälpa andra. Du har ett miljöintresse, är ansvarsfull, strukturerad och inger förtroende.

Bolagets värdeord; Förtroende, Enkelhet och Närhet – är vägledande för vår verksamhet och företagskultur.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelsen. Rollen som trafikledare är placerad på Insamlingens kontor i Dalskogen i Lysekil.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 2023-02-28

Ansökningar skickas till personal@rambo.se .

Kontaktperson:

Edin Sikiric, Affärsområdeschef Insamlingen

Telefon: 0523-652760