Om tjänsten

Rambos kundservice är kontakten mot både privatpersoner och företag. Vi är ett team på fyra personer och i sommar kommer en av våra kollegor gå på föräldraledighet. Brinner du för service, har hög social kompetens och ansvarskänsla hoppas vi att du hör av dig med en ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi jobbar med frågor om renhållning, återvinning och miljö. Du möter kunder främst genom telefon, mejl och chatt. I uppgifterna ingår både beställningar, att hantera felanmälningar samt olika abonnemangsfrågor.

Vi söker dig som…

Som person är du serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du tycker om att samarbeta med andra och har en förmåga att hantera olika individer och situationer. Du har fyllt 18 år, kan tala och skriva flytande svenska samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är van att arbeta digitalt och lär dig gärna nya IT-baserade system. Det är positivt om du har arbetet med service och/eller administration tidigare och lägger stor vikt vid trevligt bemötande. Vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra våra arbetssätt så vi välkomnar ett förändringsorienterat förhållningssätt där du nyfiket och prestigelöst kommer med idéer och förslag. Kunskaper i dataprogrammet EDP, erfarenhet av kundservice och färdigheter i engelska är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Passar vi dig?

Rambo erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp där vår värdegrund förenar oss och fungerar vägledande i det dagliga arbetet. Genom att agera på ett sätt som visar att Rambo står för förtroende, enkelhet och närhet förstår kunderna vilka vi är.

Du finner mer information om Rambo här.

 

Antal jobb: 1

När: Tillträde april 2021 t.o.m. augusti 2022.

Omfattning: Heltid, arbetstiden är 08.00-17.00, måndag-fredag.

Plats: Arbetet är förlagt på huvudkontoret på Södra Hamngatan i Lysekil

Lön: Fast lön

Sista ansökningsdatum: Urval sker löpande så ansök gärna omgående, dock senast den 12 mars 2021. 

Ansök: Ansök via e-post: personal@rambo.se. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev med din ansökan. Märk ansökan med ”Kundservice vikariat”

Kontakt: Har du frågor, kontakta Kommunikationschef Elisabeth Bargel elisabeth.bargel@rambo.se